VLOER- EN TEGELWERKEN

DVVC : voor al UW vloeren, binnen en buiten!

Bent u op zoek naar een ervaren tegelwerker of vloerder in de omgeving van Antwerpen? DVVC is u graag van dienst! Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van tegelwerken, vloeren leggen en mozaïek bewerken zijn wij de perfecte partij om u te helpen. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en oog voor detail en bieden een uitstekende service voor een eerlijke prijs.

Ook voor vele andere diensten kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan volledige verbouwingswerken en renovaties, inclusief elektriciteitswerken, sanitaire voorzieningen, Gyprocwerken en meer.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek over uw project. 

Het aanleggen van een nieuwe vloer is niet alleen fysiek een zware klus, maar ook een nauwkeurig karwei. Gelukkig heeft DVVC jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Wij helpen u graag bij al uw binnen- en buitenvloeren en tegelwerken.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Klinkerwerken
  • Opritten
  • Terrassen
  • Bestratingswerken

Vrijblijvende offerte voor uw vloer- of tegelwerken

Voor al uw vloeren en tegelwerken in de regio van Antwerpen bent u bij DVVC dus aan het juiste adres. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend informatief gesprek en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte voor uw vloer- of tegelwerken!

renovatie en bouwwerken Antwerpen - renovatie en bouwwerken Niel - renovatie en bouwwerken Lier - renovatie en bouwwerken Mechelen - aannemer Antwerpen - aannemer Lier - aannemer Niel - aannemer Mechelen - vloerder Mechelen - vloerder Antwerpen - vloerder Lier - vloerder Niel - loodgieter Antwerpen - loodgieter Niel - loodgieter Mechelen - loodgieter Lier